20 juni 2007

Cover van de week: Colin Meloy


Allereerst mijn welgemeende excuses voor mijn lange afwezigheid. Ik had de laatste tijd ontzettend veel aan mijn hoofd, waaronder een tripje Rome, een verhuizing en werk, heel veel werk... Het blijft de komende tijd verschrikkelijk druk, maar ik zal mijn uiterste best doen regelmatig weer een stukje te laten verschijnen

Het is overigens erg leuk om te merken dat er in ieder geval mensen zitten te wachten tot ik uiteindelijk weer aan de slag ga, ik doe het blijkbaar in ieder geval niet voor niets...(of niemand).

Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen, moest ik door ziekte helaas het concert missen dat The Decemberists eerder dit jaar in Amsterdam gaven. Gelukkig blijkt er voor mijn verscheurde ziel een herkansing te komen. Zaterdag 22 september zal de band namelijk nogmaals in Paradiso verschijnen om daar hun wonderschone liedjes alsnog in 2007 over mij uit te storten.

Voorprogramma van het door mij gemiste concert in februari was Lavender Diamond, waarvan Decemberists -voorman Colin Meloy hier een mooie cover speelt:

Colin Meloy - Oh No (Lavender Diamond Cover)

Lavender Diamond - Oh No

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hij heeft ook een album gevuld met covers van Morrissey !!

Wouter zei

Ja, weet ik en een hele mooie EP met liedjes van Shirley Collins

Ronald zei

jay!! updates :)