08 oktober 2007

Een moment geduld a.u.b.


Deze week is Mydatabus op het briljante idee gekomen hun gratis diensten per direct te beëindigen. Dit heeft als gevolg dat ik op zoek moet naar een goed alternatief voor het aanbieden van muziek via deze website. Mocht iemand een prettig alternatief weten houd ik mij natuurlijk van harte aangebevolen! Een moment geduld dus nog a.u.b.

5 opmerkingen:

Ludo zei

volgens mij is dat beleid van dat soort hosts.. uiteindelijk mot je toch dokken :)

Ipop hosts d'r mp3's op eh.. zshare ofzo. is ook free. voorlopig ;)

Anoniem zei

zShare is absoluut de beste op dit moment, vooral geen Rapidshare gebruiken ! rgds Dr Ed

martijn zei

box.net?

Da's de beste die ik tegengekomen ben. Vind het prima als je niet kunt rechtsklikken, maar je moet dat dan op die andere site wel kunnen. En er moet niet allerlei reclame door het wild vliegen, die de download-link onvindbaar maakt. Als ik van bewegende websites hield, nam ik wel een MySpace account...

(Het ergst is reclame op zo'n site die het woord "download" bevat. Want daar zoek je natuurlijk meteen naar...)

Wouter zei

@ Ludo & Anoniem: Zshare vind ik zelf niet al te prettig werken.

@ Martijn: Helemaal mee eens! Reclame en zoeken naar de download-button vind ik echt niets. Box.net is naar mijn idee echter niet (meer?) gratis.

Heb vanavond een aantal dingen geprobeerd en uiteindelijk werkt Fileden het prettigst voor mij. Ik hoor wel of dit ook prettig voor de ontvangers werkt.
Voordeel is iig wel dat je gewoon weer direct kan downloaden zonder eerst naar een andere pagina door te worden gestuurd.

martijn zei

"Box.net is naar mijn idee echter niet (meer?) gratis. "

Hmm. Inderdaad. Maar voor bestaande box.netters is het nog wel gewoon gratis.