04 april 2006

Psapp

Psapp maakt naar eigen zeggen elektro-akoestische liedjes en naar mijn idee doen ze dat erg goed. Dat hun subtiele beats, klikjes en andere opvallende geluidjes live soms (geheel zonder hun schuld overigens) kunnen verdwijnen in de geluidsmix ondervond ik enige tijd geleden al bij het enige concert dat ik tot op heden van ze bezocht. Gelukkig heb je daar thuis op de bank, of onderweg met de oordoppen in, totaal geen last van, zodat de muziek van het Engels duo wel goed tot z'n recht kan komen.
Volgende maand verschijnt het nieuwe album van Psapp, genaamd The Only Thing I Ever Wanted, dat gezien de liedjes dat ik er nu al van gehoord heb weer niet tegen zal vallen. Tot mijn verrassing kwam ik er vandaag ook nog achter dat de begintune van de (overigens erg leuke) ziekenhuisserie Grey's Anatomy eveneens een werkstukje van Psapp betreft. Des te meer reden om iedere dinsdagavond voor de buis te hangen...

Psapp - Hi (The Only Thing I Ever Wanted)

Psapp - King Of You (The Only Thing I Ever Wanted)

Psapp - Cosy In The Rocket (Grey's Anatomy OST)

4 opmerkingen:

Marianneke zei

Heee dat is leuk zeg! Vind het origineel wel beter dan het stukje voor de serie.

Die serie is overigens super, beats Girlmore Girls wat mij betreft.

Wouter zei

Sorry???
Beter dan de Gilmore Girls???

Al moet ik erkennen dat de Girls dit seizoen nog fantastisch waren...

Marianneke zei

Ik neem maar aan dat je bedoelt 'niet fantastisch'. Jarenlang met plezier gekeken, maar dit seizoen week op week teleurgesteld... Greys lijkt alleen maar leuker te worden, nog geen slechte aflevering geweest.

Marieke zei

Ik ben het met je eens Marianne, het laatste seizoen was vaak saai. Maarrrr er zaten een paar briljante afleveringen in!
En GA...zucht...Doctor Sheperd, daar kijk ik alleen al voor.
Whahaha