13 december 2005

Concert AnnieZoals eerder al vermeld, gaf Annie afgelopen zondag een concert in Paradiso.

Voorprogramma Psapp bleek een voorbode van de tegenvaller die de avond uiteindelijk zou worden. Paradiso maakte alle vooroordelen weer eens waar met een geluid waar werkelijk niets van te maken viel. Alle subtiliteiten van de muziek van Psapp gingen, ondanks goedbedoelde pogingen van de muzikanten, verloren in de erbarmelijke geluidsmix.

Op basis van haar uitstekende cd waren de verwachtingen voor het optreden van Annie zelf hooggespannen. Helaas werden deze totaal niet vervuld. Naast Annie verschenen slechts een drummer/gitarist en knoppendraaier op het podium en op het moment dat de eerste beats de zaal in knalden, bleek het geluid zelfs nog slechter afgesteld te staan dan bij het voorprogramma.

Het slechte geluid was echter niet de enige tegenvaller van de avond... Het feit dat de muziek zo goed als geheel afkomstig was van een bandje/harde schijf (inclusief zo'n beetje de helft van alle zang) en het feit dat Annie slechts een achttal nummers ten gehore bracht, bezorgde ons een behoorlijke kater. Daar kon zelfs de bevallige verschijning van deze Noorse dame (zoals te zien op de foto's van het concert: hier en hier) niets aan veranderen.

1 opmerking:

Lisette zei

Ja, dat was inderdaad een beetje een domper zondag.
Gelukkig waren de drankjes in Festina Lente wel een succes!