22 december 2005

Lieve Franse Meisjes (2)Vandaag maar weer eens een bijdrage in het kader van de lieve Franse meisjes...

Carla Bruni (geboren in Turijn, maar opgegroeid in Parijs) was, voordat ze de liefhebbers van franstalige muziek verblufte met haar cd, een succesvol topmodel dat voor menig groot modehuis de catwalk bewandelde en Mick Jagger aan de haak wist te slaan.

Naast haar schoonheid bleek Carla echter tevens over grote muzikale talenten te beschikken, wat in 2002 resulteerde in het (grotendeels door haarzelf geschreven) album Quelqu'un m'a dit.

Carla Bruni - Raphaël (Quelqu'un m'a dit)

Carla Bruni - Le Plus Beau Du Quartier (Quelqu'un m'a dit)

En voor bewegende beelden klik je hier

4 opmerkingen:

Guuzbourg zei

Carla heeft nog niet op Filles Sourires gestaan, terwijl dat allang had moeten gebeuren natuurlijk. Ik (en jij waarschijnlijk ook) wacht vooral op nieuw werk. Ik dacht dat gevonden te hebben toen de nieuwe cd van (herinnert u zich deze nognognog?) Julien Clerc binnenviel, waarvoor Carla vrijwel alle teksten schreef. En waarop ze een koortje doet. Maar helaas geen duet. Nog even afwachten dus.

Wouter zei

Zeker jammer ja! Een eerder duet van die twee (Qu'est-ce que tu crois) was immers zeer geslaagd. Eerder dit jaar verscheen ook een leuk duet met Louis Bertignac (Les Froleuses), dat je waarschijnlijk ook wel zal hebben, maar een nieuw album van mademoiselle Bruni laat voorlopig helaas nog op zich wachten.

Guuzbourg zei

Heej, dat nummer met Louis Bertignac ken ik niet! Kun je me dat gmailen? guuzbourg(a)gmail.com

Wouter zei

Ik heb het naar je gemaild.