05 januari 2007

Miss Li

Uit het verre Zweedse noorden komt een dame genaamd Miss Li , die met haar piano zeer prettige liedjes voortbrengt. Die liedjes zijn een luchtige mix van blues en jazz, met wat toegevoegde cabaretske elementen. Een tijdje geleden kwam ik haar demo's tegen en was eigenlijk meteen verkocht. Recentelijk verscheen dan ook daadwerkelijk haar debuutplaat, maar helaas heb ik daar tot op heden nog geen exemplaar van weten te bemachtigen. Eerlijk gezegd weet ik dan ook niet of er aan de demo's nog veel gesleuteld is om uiteindelijk te verschijnen op Late Night Heartbroken Blues. Tot ik het eindresultaat in handen heb is het in ieder geval erg genieten van liedjes als Oh Boy en One, Two, Three:

Miss Li - Oh Boy

Miss Li - One, Two, Three

3 opmerkingen:

Anoniem zei

hoi wouter,
Miss Li maakt inderdaad leuke muziek, heb via you tube een video gezien en sinds kort heb ik de cd kunnen downloaden, maar het orgineel nog niet kunnen vinden tot vandaag!! je kunt hem bestellen bij bol.com duurt wel 3 tot 4 weken.
groetjes marijke

Tom zei

Alles is te vinden. Eerste cd is inderdaad 'Late Night Heartbroken Blues", gevolgd door "God Put A Rainbow In The Sky" en haar laatste album is getiteld "Songs of a Ragdoll".
Enorm leuke muziek, gebracht op een aparte en toch wel spontane wijze.
Is het jazz, blues, cabaret, of een combinatie van alles?
Doet het er wat toe?
Het is buitengewoon prettige, inspirerende en vrolijke muziek om naar te luisteren.

Anoniem zei

Op 8 augustus 2009 speelt Miss Li een gratis concert op het Absolutely Free Festival in Genk (België). Meer info: www.absolutelyfree.be