06 februari 2008

Cover van de week: Caesar

Aan al het goede komt uiteindelijk een einde: Caesar is niet meer. Bij de verschijning van de compilatie Before My Band Explodes waren er al geruchten, maar uiteindelijk heeft het nog twee jaar geduurd voordat de stekker er definitief uit werd getrokken. Persoonlijk vind ik het heel erg jammer, aangezien ik altijd erg van hun tegendraadse liedjes heb gehouden en goede herinneringen heb aan de vele concerten die ik bezocht. 3 april is er gelukkig nog de mogelijkheid om daar nog één hele mooie herinnering aan toe te voegen, aangezien ze die avond de Melkweg nog een laatste keer plat zullen spelen.

Deze week is de financiering van ons nieuwe huis rondgekomen, dus deze cover afkomstig van de Marlboro Flashbacktour vond ik wel een passende weergave van mijn gevoel afgelopen maandag bij de bank: Give Me Money (Thats What I Want).

Caesar - Money (Barett Strong Cover)

P.S. Laat geld nu net ook hetgeen zijn waar vrienden van ons hard om zitten te springen. En dan niet voor henzelf, maar voor hun projecten in Malawi. Zoek je dus een goed doel voor je geld (waarvan je ook nog eens duidelijk te zien krijgt waar het aan wordt besteed), schroom dan niet een bijdrage te storten.

3 opmerkingen:

Merel zei

Och... Caesar. Vervlogen tijden. Mooie herinneringen. Ik zal er bij zijn in de Melkweg.

Wouter zei

Ik ook!

Merel zei

Ik ook!
(oh dat ben ik gewoon weer...)