19 januari 2006

The Gilmore Girls & Grant Lee Phillips


Grant Lee Phillips verscheen afgelopen dinsdag weer eens in een aflevering van the Gilmore Girls. In het verleden is hij al vaker te zien geweest als de straatmuzikant die de inwoners van Stars Hollow vermaakte met zijn gitaar en bezwerende stem, maar deze week wilde het toeval dat ik een album van zijn vroegere band Grant Lee Buffalo had herondekt.
Het album Mighty Joe Moon had ik na uitkomst in 1994 helemaal grijsgedraaid, maar was in de loop der jaren op een steeds ongunstiger plaatsje in de platenklast terechtgekomen. Tot ik hem vorige week onder een laag stof vandaan haalde, weer eens in de cd-speler plaatste en tot de conclusie kwam dat de plaat geheel ten onrechte in het vergeethoekje terecht was gekomen. Misschien toch maar eens tijd om de solo-albums van Grant Lee Phillips eens wat beter te gaan beluisteren en in ieder geval vaak naar the Gilmore Girls te kijken.

Grant Lee Buffalo - Mockingbirds (Mighty Joe Moon)

6 opmerkingen:

MARIANNEke zei

"en in ieder geval vaak naar the Gilmore Girls te kijken"

Ik zit ook al helemaal klaar voor Seizoen 6!

Trouwens zei

Je kan natuurlijk ook de muziek per aflevering alvast even opzoeken...

http://www.tv.com/gilmore-girls/show/44/episode_guide.html&season=6

x Marianne

link zei

de link werkt niet, heb m maar even onder mijn naam gezet!

x Marianne

p.s. sorry voor de vervuiling van je blog ;)

Wouter zei

Ehmmm....
Ik geloof niet dat ik de muziek op die site terug kan vinden. Wel zie ik dat Grant Lee Phillips a.s. dinsdag ook weer zal verschijnen.

En ook ik zit natuurlijk klaar voor seizoen 6! Ben alleen bang dat net5 weer eens midden in het seizoen met de uitzendingen zal gaan stoppen...

Marianneke zei

Ach, heb alle afleveringen al gelezen en het nieuwe seizoen ziet er niet zo veelbelovend uit, t wordt een beetje langdradig!

Behalve dan...

...nee zal je de spoiler niet aandoen, je zal toch alles moeten gaan kijken!

Wouter zei

Ik wil het niet weten