30 augustus 2006

The Hidden Cameras

The Hidden Cameras zijn terug, en hoe! Met hun nieuwe plaat Awoo slaan de Canadezen geen nieuwe wegen in, maar dat is natuurlijk ook helemaal niet nodig als je zulke aanstekelijk vrolijke liedjes voortbrengt als Joel Gibb. Naar vast recept zijn de liedjes weer dichtgeplamuurd met een muur van geluid (rijk georkestreerd zullen we maar zeggen), maar dat stoort nergens. Naast de stuiterende uptempo liedjes is er op de plaat gelukkig ook nog plaats ingeruimd voor wat rustiger momenten, waaronder de wonderschone ballad Fee Fie.
Ook live zijn The Hidden Cameras een hele belevenis, hopelijk zijn er zondag 8 oktober in Paradiso alleen wel wat meer mensen aanwezig dan de 30 die de laatste keer samen met mij in de Ekko uit hun bol stonden te gaan.

The Hidden Cameras - Fee Fie (Awoo)

The Hidden Cameras - Death Of A Tune (Awoo)

The Hidden Cameras - Awoo (Awoo)

P.S. Ik werd persoonlijk nogal moe van Yousendit, dus ben nu (voorlopig?) overgestapt op Best Sharing. Hopelijk werk dit beter, voordeel is in ieder geval dat je nu met de rechter muisknop meteen kunt kiezen voor 'Save As'. Laat me maar weten wat jullie er van vinden, of als jullie een beter alternatief weten...

Geen opmerkingen: